Afspraak maken met uw huisarts – Huisarts Zahrai – Ridderkerk
Header afbeelding
Huisarts Zahrai
Jan Luykenstraat 8G 2985 BV
Ridderkerk

Afspraak maken met uw huisarts

Om een afspraak te maken met uw huisarts kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer: 0180-422118. Om de bereikbaarheid van de praktijk zo goed mogelijk te laten verlopen kunt u ons tussen 08:00 en 12:00 uur bellen voor het maken van een afspraak met één van onze artsen.

Afspraak maken met praktijkondersteuner huisarts/doktersassistent

De praktijkondersteuner(s) huisarts (POH) en onze assistenten hebben ook hun eigen spreekuur. Voor het maken van een afspraak op het spreekuur van de POH en het spreekuur van onze assistenten kunt u ons ook in de ochtend bellen tussen 08:00 en 12:00 uur.

Het spreekuur van de assistenten (EHBO spreekuur) vindt plaats tussen 12:00 en 14:00 uur. In uitzonderlijke gevallen tussen 16:00 en 16:30 uur.

Afspraken spreekuur huisarts

Tussen 08:00 en 12:00 uur kunt u bellen voor het maken van een afspraak.

Het spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Voor elk consult (1 consult = 10 minuten) tijdens het spreekuur dient een afspraak gemaakt te worden.

De assistent zal u vragen naar de reden van uw komst. Onze assistenten zijn hiertoe opgeleid en doen dit om een goede inschatting te kunnen maken van de aard en spoed van uw klacht. Ook zullen de assistenten, eventueel na overleg met uw huisarts, veelvoorkomende vragen beantwoorden. Onze assistenten zijn net als uw huisarts verplicht om vertrouwelijk met uw gegevens en informatie om te gaan.

Extra tijd tijdens uw consult

In het geval u meer als één klacht wilt bespreken, of als u denkt aan 10 minuten niet voldoende tijd te hebben, dient u dit aan te geven bij onze assistent. Er kan dan een dubbel consult (=20 minuten) worden ingepland.  Op deze manier kan er een goede planning worden gemaakt en lange wachttijden worden vermeden.