Update m.b.t. beleid coronavirus – Huisarts Zahrai – Ridderkerk
Header afbeelding
Huisarts Zahrai
Jan Luykenstraat 8G 2985 BV
Ridderkerk

Update m.b.t. beleid coronavirus

Reguliere zorg, zowel bij huisartsen als bij praktijkondersteuners en assistentes, is weer opgestart. 

Verklaring omtrent het niet hoeven dragen van een mondkapje kan en mag de huisarts wettelijk gezien niet afgeven. Zie hiervoor ook: Lhv.nl/actueel/nieuws/corona-112-het-laatste-nieuws-voor-huisartsenMocht u in aanmerking komen voor de uitzonderingsregel dan kunt u zelf op www.vilans.nl een kaartje uitdraaien die u bij u kan dragen.

Er zijn echter minder plekken per dag beschikbaar en de assistentes zullen uitgebreider triageren.

Wij vragen u vriendelijk, doch dringend, te allen tijde telefonisch contact met ons op te nemen voor het inplannen van uw afspraak en niet zonder afspraak naar de praktijk te komen. Dit geldt ook voor al uw vragen.

Instructies voor de patiënten die op het spreekuur komen (alleen na telefonisch contact):

  1. Op tijd komen en indien mogelijk alleen. Bij 5 minuten te laat wordt de afspraak geannuleerd om de drukte in de hal te voorkomen.
  2. De patiënten mogen in de grote hal wachten totdat de huisarts hen ophaalt. Aanmelden is niet nodig als u telefonisch een afspraak heeft           gemaakt. Patiënten worden door de huisarts naar de spreekkamer begeleid.
  3. Zodra de patiënt gehaald is, kunnen de handen gedesinfecteren worden bij de pilaar in het kleine gangetje. De patiënten worden verzocht           een mondkapje te dragen. De patiënten moeten zelf voor mondkapjes zorgen.
  4. De balie blijft zo veel mogelijk gesloten, dus aanvraag van recepten en maken van de afspraken alleen telefonisch mogelijk. Alleen afhalen         van brieven of formulieren is wel mogelijk aan de balie
  5. Na het spreekuur worden de patiënten door de huisarts volgens de aangegeven route naar buiten begeleid.

Kleine kwalen en uw vragen worden ook nog zoveel mogelijk telefonisch of via e-mail beoordeeld en verwerkt.

Email adres: Huisartsenpraktijkzahrai@gmail.com

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Team Zahrai

 

Richtlijnen ten aanzien van coronavirus: via www.rivm.nl en via www.thuisarts.nl , zoek op coronavirus.

Voor vragen over coronavaccinatie kunt u bellen met 0800-1351 (dagelijks bereikbaar van 8.00-20.00 uur) of u kunt kijken op www.coronavaccinatie.nl